EEN UNIEKE LOCATIE

Kasteel van Duras

Sint-Truiden
Evenementen
Gastenkamers - Overnachten
Sint-Truiden
Evenementen
Gastenkamers - Overnachten
OVER HET KASTEEL

Een groene oase van meerdere hectaren

Gelegen in Limburg en op korte afstand van grote steden, middenin een groene oase, opent het kasteel van Duras, prive residentie, u zijn deuren voor uw familiale of professionele evenementen.

ONTDEK ONZE LOCATIES VOOR UW EVENTS

Outdoor events

Mogelijkheid om tenten te plaatsen in het park van 2 hectaren achter het kasteel, en parking tot 500 auto’s.

Indoor events

Voor uw indoor events heeft het kasteel een ontvangstcapaciteit van 50 tot 100 personen, afhankelijk van de gekozen formule en de gebruikte zalen.

Feestzaal

De feestzaal, gelegen in de rechtervleugel van het kasteel, biedt plaats aan 100 personen zittend aan tafel, en tot het dubbele voor een receptieformule.

ONTDEK ONZE KAMERS

Chambre coupole

Koepelkamer

Gelegen op de hoogste verdieping in de koepel van het kasteel biedt deze heel lichte kamer een uniek uitzicht op de monumentale platanendreef, op de wijngaard en de orangerie van de moestuin.

Rotondekamer

U wenst uit te rusten in een echte kasteelkamer? Dan is een overnachting in de rotondekamer ideaal.

chalet buiten - homepage

Het Chalet

Als u met uw gezin wilt komen, kunt u genieten van ons chalet in het hart van het domein. Het heeft 4 plaatsen en al het nodige comfort.

AANBIEDINGEN

VOORZIENINGEN

Zeep
Shampoo
Haardroger
Badlakens
Badjassen
Fietsen beschikbaar
Gratis WiFi
Gratis Parking
Comfortabele kamers
King size Bed
Ontbijt inbegrepen
Niet toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit

Activiteiten

Wandel- en fietstochten

Het Kasteel van Duras, met zijn meer dan 300 omliggende hecaren is het vertrekpunt bij uitstek om de prachtige streek van Haspengouw te ontdekken, te voet of met de fiets (fietsen zijn beschikbaar op vraag).

Het domein

Accessible par une longue drève de platanes, le château fait partie d’un grand domaine de plus de 300 hectares composé de bois, prairies, champs, d’un grand potager emmuré abritant un vignoble, un verger, un ancien moulin à eau,…Il est traversé par des ruisseaux qui alimentent les douves et l’étang qui entourent le château et son parc attenant de style anglais.

Bloesem van de fruitbomen

De fruitteelt is alomtegenwoordig in Haspengouw, en ook op het domein van het kasteel van Duras bevindt zich een boomgaard.

De bloesemperiode in het voorjaar is het topmoment om de regio te ontdekken en te genieten van de prachtige landschappen.

Rondleiding van de wijngaard

Op het domein van het kasteel van Duras is het wijndomein “Gloire de Duras” gevestigd. Aarzel niet ons te contacteren voor een bezoek aan de wijngaard.

Rondleiding van de brouwerij & alcoholstokerij van Wilderen

Op 2,5 km wandelafstand van het kasteel bevindt zich de brouwerij van Wilderen waar verschillende bieren worden gebrouwen alsook een gin en een rhum worden gedistilleerd.

U kan er een rondleiding krijgen van de installaties of genieten van de bar en zijn grote terras in een sfeervolle ambiance.

http://www.distillerywilderen.be/

Bezoek Sint-Truiden, Haspengouw en Limburg

De regio Haspengouw, gelegen in het zuiden van Limburg, kent een groot aantal monumenten, kastelen, kerken en andere historische gebouwen.

Ga zeker op ontdekking van dit rijke verleden. Sint-Truiden is een historische stad die zijn authentieke charme heeft behouden, gecombineerd met een resoluut moderne stijl.

Ontdek deze prachtige streek en zijn vele boomgaarden, verborgen parels en idyllische dorpjes.

https://www.visitlimburg.be/

https://www.visitsinttruiden.be/

ONTWERP UW EVENT!

U wenst een event op te richten?

Het kasteel beschikt over meerdere binnen- en buitenlocaties met een ontvangstcapaciteit van 50 tot 1.000 personen.

(+32)479/31.80.38
Park 1, 3803 Duras
info@duras.be

Contact