TROUWKASTEEL

ZOMER 2022// KASTEEL VAN DURAS, SINT-TRUIDEN

ALTIJD GEDROOMD VAN UW TROUWFEEST IN EEN KASTEEL?

POP-UP TROUWLOCATIE

In de zomer 2022 kan u uw trouwfeest laten plaatsvinden in en rond het kasteel van Duras. Het kasteel is gelegen in Sint-Truiden, de hoofdstad van het groene Haspengouw.

Doordat vele trouwfeesten niet konden of kunnen doorgaan in 2020 en 2021 zorgen wij dat u een exclusief trouwfeest kan beleven in 2022.

Trouwkasteel is een initiatief van evenementenbureau Conrad Consulting dat meer dan 30 jaar ervaring heeft in het organiseren van prachtige evenementen. Meer info op de website van de organisator.

 

UNIEKE EN BETAALBAARE LOCATIE

Elk geslaagd trouwfeest begint bij het vinden van de perfecte trouwzaal. Trouwen in een kasteel is ieders droom. Het huren en het organiseren van een feest is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom bieden u een all-in formule aan tegen een betaalbare prijs.

WEDDING PLANNER

Trouwen in het Trouwkasteel, maar jullie weten niet waar te beginnen?

Om op alle facetten van jullie trouwfeest een hoogstaande kwaliteit en service te garanderen, biedt ons team een all-in service aan. Wij staan jullie vanaf dag één persoonlijk bij voor een unieke omkadering en perfecte invulling: de gedroomde ceremonie, het foodconcept of de juiste setting voor het avondfeest.

Wij zorgen ervoor dat uw feest van A tot Z georganiseerd wordt door ons en dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Ieder feest wordt namelijk opgevolgd door één van onze weddingplanners.